Fy vad dålig jag har varit på sista tiden och bloggat, men jag kommer blogga igen vissa saker som har varit lite speciella, varje fall speciella för min familj. Nu blev det äntligen lördag och vad inte Jonathan, Benjamin och Maximillian visste var att farfar kommer denna dag. Dom blir så upspelta om man berättar i förväg att något roligt skall hända och sen pågår det fram till att den roliga saken är över. Så först när dom satt och åt frukost berättade vi om att farfar kommer idag, och ni kan bara gissa vilka glada killar det vart vi fick se. Farfar är ju en av dom stora favisarna, synd bara att han inte bor i Sverige. Strax efter tio dök farfar Erik upp och killarna var eld och lågor. Vi höll på att städa ur bilen lite när han kom, vi hade nämligen tänkt att åka upp till Kungsängens centrum på Kungskalaset som skulle vara denna dag. Det skulle vara militärer, poliser och brandmän där så det kunde vara kul för killarna tänkte jag och dessutom så skulle dom ha Kungsängens längsta tårta. Innan vi åkte upp till centrum gick vi in och öppnade presenter som farfar hade med sig och vi vart alla lika glada som vanligt och gladast vart nog jag, jag fick nämligen en flaska rosa champange. Tack så hemskt mycket farfar Erik för alla presenterna till oss! Sen åkte vi upp till Kungsängen centrum och där var det full fart redan, orkestrar som spelade, gratis sockervadd, gympauppvisningar, dans, fiskedamm, provsittning av militär motorcyklar/bilar, provsittning av brandbil och uppträdande. Det fanns nåt för alla och jag tyckte det var en bra tillställning. Vi gick runt och killarna provsatt på motorcyklarna och bilarna. Sen gick vi och intog en god lunch på Golden Cave, alltid god mat och trevlig personal där. Efter det så köade jag och Maxen till gratis tårtan, medans Fredrik och resten av gänget ställde sig i kö till sockervadden. Lyssnade lite på uppträdande och sen köpte vi jordgubbar och åkte hem. Drack lite mousserande och åt jordgubbar och sen var det dags för farfar att bege sig tillbaks till Finlandsbåten och åka hem. En alldeles för kort men trevlig dag. Tack än en gång farfar! Killarna var lite nedstämda efter farfar åkt, speciellt Jonathan. Han älskar när farfar kommer, men blir lite ledsen när han åker. Kvällen flöt på som vanligt och hela dagen och kvällen var jättetrevlig. Tack hela min familj för en jättetrevlig dag och kväll…