Som alltid så är jag i sista minuten när det gäller saker. Har sagt hundratals gånger att jag skall ändra mig och bättra mig, men det verkar inte gå. Hopplöst fall antar jag att jag är. Skulle skaffa mig något att ha på festen som är imorgon torsdag som man inte ser ut som en river horse i. Nu är man ju det, men jag vill försöka dölja det om jag säger så. Åkte till Kista med familjen och lyckades få tag i en klänning som jag kände mig nöjd med. Man får inte ha så höga krav då man inte är så nöjd med sin body och gärna vill gå ner 20 kilo. En svart tunikaklänning med rosor upptill, kan bäras till leggings eller utan, jag körde med leggings vilket jag ångrade efteråt. Till det skulle jag ha mina nyinköpta rosskor, högklackat som jag aldrig använder annars så vi får väl se hur det går imorgon på festen. Jag hade även en sjal över axlarna. Så det kändes okej. Så nu ska jag bara vänta ut denna dag så det blir torsdag. Carpe Diem…