Idag skulle vi på lilla Liams barnvälsignelse. Men på förmiddagen innan dopet så klippte Fredrik gräsmattan och fick en svans med barn efter sig. Vi duschade och bytte till finkläder och begav oss iväg. Det är Eva och Daniels lilla Liam som skulle få sitt namn i Evas mammas trädgård och som tur var, var det en strålande dag denna dag. Det var en jättefin cermoni och lilla söta Tove sjöng en lite sång för sin kära lillebror. Sen vart det mat och fika och när vi åkte därifrån så var vi proppmätta. Och till på köpte så skulle vi åka förbi mamma och hämta henne för att åka hem till oss och grilla och fira min födelsedag. Jaja, vi grillade och drack lite vin och det gick väl ner lite ändå trots att man var rätt mätt fortfarande. Jag fick jättefina rosor av mamma och en femhundring. Jag skall köpa mig ett par skor för dom pengarna. Tack mamma för min fina present! Och tack alla andra för en jättetrevlig dag, bla min familj och familjen Dellgar-Lycke. Kram på er…