Tisdag och jag hade en lunchdejt med Marie även kallad Myggan. Vi hade bestämt träff på Ulriksdals slottsträdgård. Jag åkte till Ulriksdals slott där jag trodde att det låg men jag var helt ute och cyklade visade det sig. Har varit och kollat med Fredrik tidigare på Ulriksdals slott och min dröm är att få gifta mig kyrkligt där. Jaja, tillbaks till lunchdejten nu, åkte hit och dit och till slut lyckades jag hitta dit jag skulle, men det var inte det lättaste och jag vart sen 20-30 minuter. En helt otrolig handelsträdgård som jag varmt rekommenderar att åka och besöka, inte minst för deras vegetariska buffe som vi intog. Den var helt fantastiskt god. Dessutom fick jag chansen att nosa lite på Maries helt underbara lilla dotter Nelly. Hon är söt som socker. Apropå socker så åt Marie kladdkaka till efterrätt och den var så fint upplagd med Mårbacka blad på. Dom har även mycket fina inredningsgrejer där. Så jag säger bara det, åk dit. Ha en fortsatt bra dag alla där ute…